قصه‌گویی و گوش سپردن به قصه‌ها همواره یکی از مهم‌ترین و رایجترین راههای انتقال تجربه بوده و در میان اقوام مختلف ایرانی، قصه‌ها همچون گنجینه یا میراثی گران‌بها به نسل‌های بعد منتقل شده است. در نگاه آموزشی، تربیتی و پرورشی هم می‌توان نقش برجسته‌ای برای قصه درنظر داشت چرا که بسیاری از مسائل مهم در حوزه تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان را می‌توان با استفاده از قصه‌گویی ارائه کرد.

از این‌رو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان پرچم‌دار قصه‌گویی در ایران با هدف ترویج فرهنگ قصه‌گویی و تربیت مخاطب کنشگر، اقدام به تاسیس انجمن قصه‌گویی کرده است و در حوزه قصه‌گویی، قصه‌پژوهی، فعالیت‌­های قصه‌­محور، ترویج و آموزش قصه‌­گویی و نیز ساماندهی قصه‌­گویان زیرنظر معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و

نوجوانان­ فعالیت می‌کند. انجمنی که با حضور چهره‌های شاخص حوزه به عنوان متولیان، کوشش می‌کند تا ضمن ارائه طرح ‌درس‌های مدون برای پرورش استعدادهای بالقوه، چتری برای حمایت از قصه‌گویان در 31 استان کشور باشد.

 

انجمن  قصه گویی خوزستان به دلیل گستردگی استان و با صلاحدید مدیرکل و با اجاز ه از انجمن کشوری در استان اقدام به ایجاد سه شعبه

 (مرکزی ، شمال ، جنوب ) نمود که تحت هدایت مرکز استان هستند  . هرشعبه انجمن هدایتگر سه گروه زنان و مردان – نوجوان دختر و نوجوان پسر می باشد .

شعبه مرکزی خوزستان :  مربی گرداننده ، خانم بهنوش بساک کاظمی ، مربی مسئول مجتمع فرهنگی اهواز

شعبه شمال خوزستان :مربی گرداننده ،خانم آسیه رحمتی مربی فرهنگی و قصه گوی برگزیده کشوری

شعبه جنوب  :مربی  گرداننده ، خانم زینب موسوی مربی فرهنگی هندیجان و قصه گوی برتر استانی می باشد .

  • 1400/03/09 - 08:58
  • تعداد بازدید: 5722
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کانون پرورش فکری برگزار می‌کند؛

کارگاه تخصصی «پادکست قصه‌گویی» در خوزستان

واحد آموزش و پژوهش و انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، کارگاه تخصصی «پادکست قصه‌گویی» را خردادماه سال جاری، به صورت الکترونیکی (lms) برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، این دوره آموزشی ۵ ساعت، ویژه مربیان مسئول و مربی امور فرهنگی، هنری و ادبی کانون استان خوزستان است که طی ۱۰ تا ۱۱ خردادماه، در دو روز از ساعت ۱۳ تا ۱۵:۳۰ در سامانه khz.kpf.ir اجرا خواهد شد..

این کارگاه تخصصی با هدف آشنایی با پادکست، تولید و بارگذاری آن در راستای برگزاری بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه‌گویی به صورت الکترونیکی (lms) برگزار می‌شود.

محوریت اصلی این دوره تخصصی از سوی برگزارکنندگان آن، آشنایی با تاریخچه، تعاریف، انواع، مراحل ساخت یک پادکست، همچنین تفاوت پادکست با برنامه‌های رادیویی، تعریف پادکست قصه‌گویی، کار با نرم‌افزار (Adobe Audition) و تولید پادکست عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، مسئولیت کارگاه تخصصی «پادکست قصه‌گویی» به بهرام یارزاده دهکردی، مدرس، نویسنده و سرپرست معاونت فرهنگی کانون استان خوزستان واگذار شده است.

گفتنی است؛ مربیان شرکت‌کننده در این کارگاه ۵ ساعته در صورت قبولی در آزمون پایان دوره از سوی مرکز آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مدرک معتبر دریافت خواهند کرد

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت